Fotogalerij - Fuchsia regio 28

Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden
Regio 28 Noord en Midden Limburg
Title
Ga naar de inhoud

Fotogalerij

Afscheid Sophia Meulendijks en huldiging Jan van Lier
Stekmorgen 2018
Jochumshof 2018
Barbeque 2018

De barbecue van de fuchsiavereniging werd door 47 personen bezocht in een accomodatie in Nederweert. Het was een zeer mooie en grote ruimte. Ook was Sjaak Loef aanwezig van het landelijk bestuur om te kijken hoe het hier ging binnen onze vereniging. Tevens konden we hem vragen stellen over de Fuchsiana en AVG (wet persoonsbescherming) die hij met veel plezier beantwoorde. De barbecue, dranken etc. werden geheel bezorgd door Cor en Helma van Empel. Het was zeer uitgebreid en lekker. De leden mochten ook elk twee planten meebrengen voor de plantenkeuring. De aanwezige planten werden door 47 juryleden gekeurd. Na het tellen van de stemmen bleek de plant "Leonard Fuchs" van Toos Croughs de meeste punten te hebben.
Open tuinen 2018

Dit jaar hadden zich twee leden aangemeld om open tuin te houden. Ondanks de grote droogte had het blijkbaar zeer lokaal geregend. Alles was groen en de tuinen waren tot in de puntjes verzorgd. Iedereen werd hartelijk ontvangen en na het bekijken van de tuin stond er wat te drinken met wat lekkers klaar.
 
De tuin van Jan Heesen had heel veel doorkijkjes en naast fuchsia's heeft hij nog een prachtige hobby, namelijk beeldhouwen. De meningen waren verdeeld waren de fuchsia's nu een toegevoegde waarde op de beelden of waren de beelden een toegevoegde waarde op de fuchsia's. In ieder geval het paste mooi bij elkaar. De tuin van Huub Steeghs kon je goed bekijken vanaf de heuvel in zijn tuin. Waar je ook keek er bloeide overal wel wat, als het niet één van zijn vele soorten fuchsia's was dan was het wel een streptocarpus, begonia of geraniums. Het tuinhuisje stond er proment en omgeven door een mooie waterpartij.
 
Erg trots waren we als vereniging dat er leden van verre zijn gekomen om deze mooie tuinen te bekijken.

Jan en Huub bedankt.
Copyright © 2020 - Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden regio 28 Noord en Midden Limburg
Terug naar de inhoud